Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2018 06:56 - Разчетоха “Тайната книга на богомилите”. Думите за България изумиха учените, а сега ще ги изкараме от изумението и вцепенението им!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 10900 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 17.12.2018 03:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В един постинг открихме кратка публикация за Черната книга на КармартънBlack Book of Carmarthen, която е тайната книга за Богомилите, и която ни съобщава, че английски професори изследователи са разчели скрит до сега текст в нея, съдържащ важна за човечеството кодирана прорицателска информация за днешни дни.

Предлагаме ви постинга

Разчетоха “Тайната книга на богомилите”. Думите за България изумиха учените 
http://horos.blog.bg/history/2018/12/11/razchetoha-tainata-kniga-na-bogomilite-dumite-za-bylgariia-i.1638246 

и нашия коментар и анализ по тази бедна и повърхностна на прима виста, но съдържаща удивителни и съдбоносни документи информация.


Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 


https://www.youtube.com/watch?v=H5Udqg52l4s&list=PLa5-aFdApZnL4rsB7c9TQohMQlchM5JIc

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


image

Черната книга на Кармартън, която е и тайната книга на богомилите, е написана върху животинска кожа преди 8 столетия и представлява един от източниците, с които разполагаме, за Крал Артур. Авторът на книгата е неизвестен. Предполага се, че е написана от няколко уелски монаси.

Книгата е била в притежание на древни манастири, а в последствие е закупена от богат колекционер, разказва BIG5.

Текстът в книгата разказва историята на митичния крал, за когото се смята, че е консолидирал властта в Британия след оттеглянето на Римската империя от острова. Това е първият ръкопис, който разказва славната история на Артур, Мерлин, Утър Пендрагон, Ланселот и Гуинивър, както и други герои, които не са включени в официалната версия на легендата днес, според научния портал AOrigin.

Професорите Пол Ръсел и Мирия Уилямс от катедрата по Англо-саксонска история в Университета в Кембридж изучават древния текст от години.
Наскоро забелязали, че в белите полета има нещо изключително странно! Има едвам забележими оттенъци, които наподобяват букви.

Древната книга е подложена на детайлен анализ с ултравиолетови лъчи и специален дигитализиращ скенер. Това, което учените откриха, е буквално изумително!

Освен ясно читаемата история за Крал Артур, древната книга съдържа още изключително много информация, която е написана със специално невидимо мастило. Посланието може да се разчете единствено с ултравиолетов скенер и модерен софтуер.
След като разчели и превели запазените части от скрития текст, учените били изумени!

Оказа се, че голямата част от невидимото писание представлява пророчество за бъдещето, написано в стихотворна форма!

Текстът ясно цитира и описва Богомилите (Просветените), които са били бързо развиваща се религиозна общност в Европа точно по времето, когато е написана Черната книга! Те са били ненавиждани от официалната християнска църква заради радикалните си виждания – не са вярвали, че църквата има право да застава между хората и Бог, което тръгва директно срещу интересите на свръхсилата на средновековието!

Скритият текст разказва за богомилите и за тяхната вяра и цитира, че те са най-чистите християни!
Споменава за ужасяващи гонения, на които ще бъдат подложени, което вече се е случило.
Богомилите са били буквално изчистени от лицето на земята. Те са подложени на гонения и нечовешки изтезания.
Както всички знаем, центърът на богомилското движение е бил в територията на днешна България.
Неслучайно текстът в книгата е бил написан с невидимо мастило! Подобно писание в средновековието би представлявало директна заплаха за църквата! Авторите му са щели да бъдат обявени за еретици и наказани жестоко! Точно за това посланието е написано по начин, че да бъде разчетено с помощта на таен разтвор, с който явно са разполагали.
Текстът за богомилите включва един изключително интересен ред, който засяга директно България:

От сърцето на земята на Просветените, както са наричали богомилите, ще се зароди щастието на новия свят, след като тежката прокоба се вдигне (премине), и всички мъки и терзания на богоизбраните преминат!

Според много експерти територията на България е специална заради редица фактори! Енергийните полета в страната ни са по-различни от, където и да е било по света. Точно за това движението на богомилите се е зародило точно тук.
Продажните ни управници са се поддали на натиска на безмилостната църква и са извършили ужасяващи престъпления спрямо тези изключително просветени и миролюбиви хора!
Редица експерти, сред които е и Учителя Петър Дънов, твърдят, че България е прокълната точно заради зверствата срещу Богомилите.
Дали това не е „тежката прокоба“, който визира древния текст!?

Кои ли са богоизбраните? Има теория, че точно българите са богоизбраният народ, който ще поведе света, след като „сегашната система се смени“. Дано древното пророчество се отнася за нас и „прокобата“, която тегне над народа ни, се вдигне.

Прокобата на злобата, невежеството и алчността, която ни задушава от край време. Прокобата на продажността и вечното чувство за малоценност, заради който, чужди сили дирижират процесите в държавата ни, точно както е станало, когато Богомилите са били избити.
Всички чакаме с нетърпение тази прокоба да се вдигне.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Абсолютно вярно и точно е, че за България и за Богомилите става въпрос в този документ!
А Богомилите са жертвената феноменна жреческа каста от рода Дуло от генетични потмци на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с онаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б" !

За всички фундаментални светоустройствени тайни и за това какво е било преди, какво е сега и какво ще става съвсем скоро по света, начиная от България и от нас – праведните и чисти потомци на Богомилите, сиреч на Исус и Мария Магдалена, ние ви просвещаваме във всичките ни 1180 статии в нашия блог http://bezistena.blog.bg

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

С помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 

и с нашите познания от блога ни ще разсекретим информацията от няколко пасажа от кратката публикация, която никакви други официални соросоидни медии няма да я публикуват!

"Богомилите са били буквално изчистени от лицето на земята. Те са подложени на гонения и нечовешки изтезания. Както всички знаем, центърът на богомилското движение е бил в територията на днешна България."

Фактът, че в статията се признава, че центърът на Богомилите е бил в България, колкото и да се стараеха да фалшифицират досега генезиса на Богомилството официалните световни и български историци, които са ударният отряд на обединените заговорници срещу Българите, с фалшификацията и дезинформационните внушения, че Богомилството е някакво отвлечено мистично източно еретично учение, смесица от арианство, минихейство, месалианство и павликянство, което идвало от Изток (от Азия) на Балканите и било намерило почва у нас и че дори лидерите му били скитащи азиатски проповедници, сиреч авторите на Богомилството и Богомилите не са Българи, ами преминаващи през България анонимни и никакви азиатски еретици – този факт категорично доказва, че освен че Богомилите са Българи, но документира, че и самото учение възниква не в Азия, а в България!

Фактът, че Богомилството е изконно Българско учение и движение и че Богомилите са Българи, означава, че те са нашите генетични Предци, от което следства съвсем естественото логическо и резонно обстоятелство, че ние Българите сме генетичните феноменни потомци на Богомилите и носим тяхната кръв и феноменни наследствени гени и феноменни характеристики и Дух, които те в статута си на реални и рационални свръхестествени Светии сега активират неотменимо в компресирано темпо със съответните съпридружителни ескалиращи глобални геополитически събития и процеси, режисирани и инсценирани от тях, подготвяйки скорошното Явяване на Боговете ни!

За същността и тайната доктрина на Богомилството се приписват всякакви философски и религиозно – мистични и езотерични характеристики и извратени особености, които целят да не допуснат разкриване на тайната му.
Има каква ли не литература и информация и от официалните исторически документи и  фалшификатори, и от независими източници и добронамерени непосветени изследователи, относно същността на Богомилството, и всички са умишлено или неумишлено еднакво далече от истината, както са били и сега са пак еднакво далече и американците, и руснаците  от Луната и от Марс, до които въобще не са припарвали в близост, камо ли да кацат на тях и едните и другите космически мошеници!

Цитираме ви пасаж от статия, изследваща Богомилството и звучаща академично убедително и авторитетно, и която не се доближава и на йота до истината за това Българско епично жертвено учение и движение, подпалило цяла Европа, защото авторката в невиновно свещено невежие пие вода от официалните исторически извори, а те всички са напълнени с отровна блатна вода и то най – много и приоритетно в частта им за Богомилите и производните от него анатемосани и инкриминирани и геноцидирани "еретични" учения и движения в цяла Европа!  

Поява и същност на Българското Богомилство –– 
Милияна Каймакамова
https://istorianasveta.eu/история/родна-история/първа-българска-държава/281-поява-и-същност-на-българското-богомилство.html

По всяка вероятност богомилската ерес възниква в Тракия и по-конкретно в Пловдивската област. Тук още през VIII в. получават разпространение източните религиозни учения на манихеи, месалиани и павликяни. Част от техните възгледи навлизат в богомилството. Доста голямо е сходството между него и павликянството.
В края на X — началото на XI в. богомилската ерес обхваща югозападните български територии и земите на север от Стара планина.
Широкият обхват предизвиква основателно тревогата на царската власт и на самата църква. За възгледите на богомилите, както и за тяхната организация се черпят сведения още и от някои по — късни извори: „Послание" на византийския монах Евтимий от Акмония (Мала Азия); „Догматическо всеоръжие" на Евтимий Зигавин; Синодикът на цар Борил от 1211 г.; „Йоаново евангелие", известно още като „Тайна книга" и „Катарски требник".

В основата на богомилската ерес стои дуализмът на споменатите по-горе учения. Но заедно с това нейният основоположник — поп Богомил, поставял своето учение в непосредствена връзка с християнското учение и с всички негови съставни части — космогония, христология, есхатология и етика. Християнското учение, особено евангелските текстове предлагат схващания, които отразяват настроенията на широките народни слоеве, недоволни от господстващите социално — политически порядки. Именно тези възгледи на християнството се възприемат от богомилите и превръщат тяхната ерес в едно мощно социално-религиозно движение на низините.

Ядрото на богомилското учение се състои от неговата космогония, христология и есхатология, т. е. от разказите за сътворението на вселената и човека, за идването на Исус Христос на Земята, за свършека на света и крайната съдба на човешкия род.

Според официалната християнска догма вселената е създание на един творец — добрият и всемогъщ бог, по чиято воля е изграден видимият и невидимият свят.
За разлика от това монотеистично гледище на официалната църква, в богомилското учение се застъпва вярата в творческата сила на двете противоположни начала — Доброто (Бог) и Злото (Сатаната).
Целият видим свят бил творение на Сатаната, който създал и човека.
Според богомилите само човешката душа изхождала от Бога, но затворена в човешкото тяло — творение на Сатаната, тя се лишавала от познание за своя творец и поради това оставала подвластна на злото начало.
Така протекъл целият живот на старозаветното човечество. Всичко, което било сторено тогава, било дело на Сатаната. Негови служители били всички старозаветни царе, патриарси, пророци и управници.
За да покаже на човечеството пътя на спасението, Бог изпратил на Земята Словото си. Това бил Исус Христос, но неговото въплъщение било привидно, поради което, според богомилите, Богородица не била Божия майка.
Привидни били също разпятието и възкресението на Исус.
Богомилите ненавиждали кръста и учели своите съмишленици да не му се кланят. Почитането на иконите от тях се смятало за идолопоклонство. Църковните храмове за богомилите били свърталища на демони и затова те извършвали своите богослужения и молитви в обикновени къщи или на открито. Последователите на поп Богомил считали църковната обредност за изобретение на Сатаната, поради което тяхното богослужение се състояло в тълкуване на евангелието. Те признавали единствено молитвата „Отче наш".
Отричали светото кръщение и изпитвали особена омраза към духовниците, които считали за творение на Сатаната.

Това основно дуалистично начало в богомилското учение определя изцяло и отрицателното отношение на богомилите към земния живот и към видимия свят. Според тях човек е трябвало да се бори срещу всички внушения на плътта и да я изтощава, като ѝ отделя колкото се може по-малко грижи. Поради това за грях те смятали всяко плътско удоволствие и всеки стремеж към материални блага. Доброволната бедност, въздържанието от изобилна храна и изобщо отказът от удоволствията на земния живот били главните изисквания за един добър християнин. Една от повелите на богомилите била да не се убива никакво живо същество. Поради това се хранели с растителна храна и осъждали войната. Единственото животно, което си позволявали богомилите да убият била змията, защото в нея намирал въплъщение духът на дявола.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Тази многословна и нищо неказваща обширна философско – езотерична и религиозна характеристика на Богомилството е тотална абсурдна заблуда, за да не кажем нарочна фалшификация и обвиним наивно пиещата от фалшивите исторически извори авторка несправедливо, от смесица на преплетени абсолютни лъжи и несъстоятелни измислици за същността на Богомилството с някои техни повърхностни несъществени черти и особености.
В никакви такива все префинени софизми и философски догматики не са вярвали, развивали, проповядвали и практикували Богомилите – защото с такива изкълчени абсолютно непонятни и безактуални тематики и теоретични спорове (никога не състоявали се!) като описаните в статията и още като космогония, христология, есхатология и етика и др. подобни – никой не би могъл да заблуди, завладее и поведе подире си дори един кръжок от най – близки и верни приятели и роднини, камо ли милиони Българи, за които основната върховна грижа е как да се спасят от перманентния свиреп геноцид на юдео – византийците, на който са подложени и милионите Българи и Крипто – Българи из цяла Европа, които са духовният и интелектуален прогресивен борчески елит на всички европейски и всички други народи и племена, а хиляди и стотици хиляди и милиони Българи – Богомили са жертвали безусловно и смело саможертвено живота си за идеите си и символ – веруюто си!

Това символ – верую е Учението и категоричното и безусловна безрезервно Познание, че Боговете Творци и Демиурзи и Господари и Властелини на световете, са Българските Богове, които се явяват на Българите преди 2000 години в Тракия, която е същинският Земен Рай и Обетованата Земя, в аватарните образи и проявления на Христос и Мария Магдалена, и Които са генетичните Родоначалници на феноменния жречески род Дуло от който жертвени потомци са Богомилите!
Това е самата висша истина за същността и тайната доктрина на Богомилите, за която да не научим и се познаем кои сме Българите най – много се страхуваха и плашеха душманите ни и правеха всичко възможно да скрият истинската същност на Богомилството и съчиняваха смешни нискоразрядни псевдо – духовни религиозно – философски литературно – художествени византийски лукавщини, измислици и небивалици за него.
Не успяха!

САМАТА ИСТИНА са=са Исус и Мат Диана 

Богомилството е Учение и Познание на САМАТА ИСТИНА=
Богомилството е Учение и Познание на Исус и Мат Диана 

Ето кои са истинските автори, титуляри и субекти и обекти на всички източни и всякакви други религиозни учения:

ИЗТОЧНИ УЧЕНИЯ от/за=УЧЕНИЯ от/за Изуш и Диана 

Реабилитираме и инкриминираното учение на Богомилите, на което инквизационните фалшификатори на юдео – византийското църква вменяват изцяло отрицателно отношение към земния живот и към видимия свят, за да направят Богомилите противни на нормалните хора, жадни точно за земния живот, и в който живот Богомилите са били влюбени отчаяно, въпреки саможертвената готовност в името на Българските Богове, с която са го напускали!

отношение към ЗЕМНИЯ ЖИВОТ=отношение към Изуж и Богиня Ма (Майка) Диана 

отношение към ВИДИМИЯ СВЯТ=отношение към Богиня Мат Диана и Бог Иса

И отново сме принудени да разкрием тайната на страшния Сатана, с който псевдо – Исусовата анти – Българска юдео – византийска инквизационно – полицейска геноцидна доктрина Християнство всява страх сред религиозните невежи и фанатици и сред гузните съвести и падналите духове и черни души, като ще ви цитираме пасаж от наши  статии с разкритата тайна на Сатана и Дявола:

Ужас! Идва 666! 666 ще ни погуби! Спасявайте се! Идва 666 ! Най – после 666 идва!Ура-а-а! 666 идва! 666 ще ни спаси!
http://bezistena.blog.bg/history/2015/02/11/ujas-idva-666-666-shte-ni-pogubi-spasiavaite-se-idva-666-nai.1337304
 
Екипът на bezistena почита празника на вещиците – Валпургиевата нощ, и реабилитира категорично всички вещици и езичници – еретици!
http://bezistena.blog.bg/history/2014/05/01/ekipyt-na-bezistena-pochita-praznika-na-veshticite-valpurgie.1261505 ,

в които статии Исус и Богиня Диана играят ръка за ръка и крило за крило ролята на Сатана – христоматийният изобличител и плашач на гузните души и черните паднали духове на душманите на Божия Български народ и на невежите и на религиозните фанатици, имащи такава огромна канонична начетеност и фанатична догматична религиозна вяра щото планини да повдигнат с нея, но Любов нямат, защото не познават Истинските Богове и не живеят по Техните закони и висшия вселенски Божи закон – законът за Любовта, и затова нищо нямат и дрънчат като изгнили кимвали и язък им за вярата!  

САТАНА=СА ТАНА=Иса и Тиана=Иса и Диана 

image

Затова и Сатана – Исус и Диана, са съставили върху същата анаграмна подложка във Българския език и думата за висшата категория Истина:

image

ИСТИНА=ИС ТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана 

САТАНА=ИСТИНА=Иса и Диана  

Енциклопедиите казват:

Сатана (от евр. שָׂטָן; на гр. σατᾶν, от собственото име Σατανάς – Сатанас; на арам. שִׂטְנָא – Śaṭanа; араб. شيطان – Шейтан) е термин в авраамическите религии, използван за означаване на ангел, демон или второстепенен бог в различни религии. Сатана също се води и за дума (староеврейска), която значи „враг“. Сатаната играе различни роли в Танах, апокрифната литература и Новия завет. В Танах Сатаната е ангел, който Господ използва, за да подлага на изпитания благочестието на човека. 
В апокрифната литература и Новия завет, терминът Сатана се използва, за да означи свръхестествено същество, олицетворение на злото, разбунтувал се демон, враг на Бога и човечеството.  
 
Σατανάς=САТАНАС=ТАНА САС=Диана и Исус=Дионисиус  

ШЕЙТАН=ЕШ ТИАН=Ешуа и Диана


Дяволът е съвместен проект и синкретичен образ на Българските Богове Исус и Диана в Божията епична драматична постановка на борба между доброто и злото

СЪВМЕСТЕН ПРОЕКТ на=ПРОЕКТ на Исус и Богиня Ма (Майка) Диана 

СЪВМЕСТЕН ПРОЕКТ на=на Бок Исус и Богиня Матара Диана  
 
Дяволът се документира на много места в свещените книги .
Исус посочва, че в началото Дяволът говорел истината и бил безгрешен, бил най –  красивия, умен и горд ангел – странна информация, но странна докато не я въведем в Декодиращата програма на Свещения шифър и отново и отново както винаги откриваме навсякъде Боговете ни: 
 
ДЯВОЛЪТ ГОВОРЕЛ ИСТИНА=ДЯВОЛЪТ е Диана и Иса Болгарина

ДЯВОЛЪТ БИЛ БЕЗГРЕШЕН=ДЯВОЛЪТ е Бог Изуш Българина 

ДЯВОЛЪТ БИЛ НАЙ КРАСИВ УМЕН И ГОРД=ДЯВОЛЪТ е Богиня Ма (Майка) и Иса от Драгия 
 
Продължаваме да разсекретяваме още от официалните документи за да ви покажем този удивителен генезис на Дявола и метаморфозите му в Божиите образи :  

ГЕНЕЗИС НА ДЯВОЛА=ДЯВОЛА е Г ЕСИЗ=ДЯВОЛА е Г Исуз=ДЯВОЛА е Господ Исуз –
 
защото в Речника на Свещения шифър с буквата и сиглата Г се означава Господ, която херметична конспиративна условност е архивирана от Посветените Българи – словосъставители и иконотворци – нормосъздатели, в иконографския канон  на Светата Православна Църква, в който са въвели Господ Бог Исус да се записва за кратко по иконите и фреските с Г с вълнообразна (змийска) черта отгоре

–– прочетет цялата статия за да си припомните и затвърдите познанията за фундаменталната тема за Сатана и Дявола.

Ето и кои са подизпълнителите и многобройните драматични персонажни метастази в епичната борба между доброто и злото в Божията транс – епохална драматизация : 


БОРБА МЕЖДУ ДОБРОТО И ЗЛОТО на=на Братя от Дуло на Бог Изуж и Богиня Матара Диана 
 
–––  това е и една от темите : борбата между доброто и злото, с които се спекулира при официалната информация за Богомилското учение.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Тъй като основната нишка на фалшификацията, по която се прикрива каква е същността на Богомилството, е т. нар. "дуализъм", ще разсекретим няколко официални възлови документа за него.

Като дуалистични (на латински: duodualis: две, двойствен) биват определяни философските и/или религиозни системи, защитаващи наличието на две основни начала (принципа, естества, същности), разглеждани като напълно независими едно от друго и антагонистични  (намиращи се в постоянна борба помежду си): доброто и злото, силите на светлината (познанието, красотата и духовността) и тъмнината (мракобесието, злобата, греха и порочността), Бог и Сатаната.
Дуализъм е всяко учение, което за разлика от монизма, възприема не едно, а две основополагащи начала. Най-широко терминът за доброто и злото, греховността и светостта е застъпен в християнското богословие и терминология, където двете начала са доброто и злото, светлината и тъмнината и т.н.
Намира приложение също в класификацията на   философските учения, където разбирането е по-широко, в зависимост от конкретната употреба. По-тясно значение има при марксическото деление на философските школи, където означава равнопоставеност на материята и духа и съответно на дефинираните от марксическата терминология  философски системи на материализъм и идеализъм – терминология, която по инерция продължава да се употребява в ограничена част от днешните философски среди в България. В по-широк смисъл и предимно като епитет думата се употребява в политологията, социологията и др.

В по-тесен смисъл понятието се отнася за гностическите теогонични  и космогонични митове, обясняващи присъствието на злото и човешката грешност в света (ентропията), като творение на вечно противопоставящия се на доброто и Бога Дявол.

Тези религиозни или метафизични схващания могат да бъдат повече или по-малко крайни, издигайки образа на Дявола до равнопоставеност на Добрия Бог (Бог на светлината, доброто начало) и приписвайки му участие в творението на материалния свят и човека („тварността“).

Изясняването на понятието дуализъм може да бъде осмислено единствено в противопоставянето му на монизма, разбран като философски опит да се превъзмогне идеята за вечната борба между доброто и злото в света, и особено в човешката природа (същност). И двете философски системи (сходни, дори, когато полемизират помежду си) се противопоставят на пантеизма.

Някои от характерните за дуализма особености, като философска и особено като религиозна система се откриват в една или друга степен в:

  • Питагоризма
  • Орфизма
  • Митраизма
–––––––––––––––––––––––––––––

Всички тези философски мъдрословици, дъвки за езика и гимнастика с аеробика за акъла за всякакви двойни комбинации, са съчинени за да прикрият двамата Български Богове Исус и Богиня Диана и Техните синкретични сдвоени образи, които са основните и единствени върховни Божествени обекти на преклонение и почит от Богомилите и от Българите, и в които понятия и термини съпровождащи повествованието за дуализма, посветените Български лингва – майстори и конструктори, все Богомили, са вложили очевадно и на най – видни места емблематични христоматийни анаграмни комбинации с Божите имена и титули и някои от които веднага въвеждаме в Декодера на Свещения шифър!

ВИДНИ МЕСТА=Богиня Мат Диана и Иса 

ДВЕ ОСНОВНИ НАЧАЛА=Богиня Диана и Бог Исуш Ел (Змей)

Българските Богове Демиурзи с Тяхната най – древно позната животинска змейско – рептилска херметична символика от Древно – Българския календар с 12 змейски синонима, преминала в сакрална хералдическа символика на Техните генетични феноменни потомци от жреческия род Дуло 

image

ДУАЛИЗЪМ=Диана Ма (Майка) и Иза Ел (Змей)=Ма (Богиня Майка) Диана и Иза Ел (Змей) 

ПИТАГОРИЗЪМ=ПОГ МАТИР ИЗЪ=Богиня Матара и Иза 

ОРФИЗЪМ=Бог Иза и Мария

МИТРАИЗЪМ=Мат Мария и Иза 

ПАНТЕИЗЪМ=Богиня Ма (Майка) Диана и Иза 

Двамата Български Богове са и в сакралната етимология и в авторството и на монизма:

МОНИЗЪМ=Иза и Мама=Иза и МаМа=Иза и Мария Магдалена 

Има ли някой от феноменните Българи от горните курсове на нашата Сакра Духовна Академия Форум на Безистена с IQ > 70 и редовни посетители на лекциите, да не е рабрал ясно и категорично тези документи от нашата 1201 статия – лекция?
За всички вас е нашата Любов и насърчение, а за другите е благословението ни да се постараят и побързат, че вече не остана време!

Ще разсекретим и маркираните кеширани думи и изрази от началния стартов подложен постинг:

МАНАСТИРИ=Матара и Иса – 
место за изолирано колективно духовно обучение на генетични потомци на Исус и Мария Магдалена и съхранение на сакралната информация за Боговете ни и за Българската сакрална етносна памет и история  

Ето и Българския жречески генезис на  митичния крал, за когото се смята, че е консолидирал властта в Британия след оттеглянето на Римската империя от острова.

МИТИЧНИ КРАЛЕ от=МИТИТШНИ КРАЛЕ от=КРАЛЕ от
Мат Диана и Ешуа –

този крал, както и всички други крале на Острова и в цяла Европа, задължително са от Българската свещена жреческа Божия династия Дуло на Българските Богове!
Задължително и без никакви компромиси и изключения!
Абсолютно преди и сега, и до близкото бъдеще, когато идващото Божие Царство на Любовта, Братството и Мира ще премахне от раз всички досегашни монарси и управници на всички народи и държави, за да управляват праведните и святи Бели Братя и сестри Богомили от Всемирното Бяло Братство и Сестринство под директното присъствено ръководство на Абсолютните Върховни Монарси Исус и Мария Магдалена !

image

А Римската империя, която е владяла до началото на 6 век Британия и цяла Европа и целия свят, е Свещената Българска империя (33 – 518), фалшифицирана след 1000 години като Римска империя.

РИМСКА ИМПЕРИЯ на=ИМПЕРИЯ на Кан (Жреци) на Иса и Мария 

image

И още документи за Богомилите, съставяни и писани от тях самите, от пасажа :

"Освен ясно читаемата история за Крал Артур, древната книга съдържа още изключително много информация, която е написана със специално невидимо мастило. Посланието може да се разчете единствено с ултравиолетов скенер и модерен софтуер. 
След като разчели и превели запазените части от скрития текст, учените били изумени!
Оказа се, че голямата част от невидимото писание представлява пророчество за бъдещето, написано в стихотворна форма!"

ЯСНО ЧИТАЕМА ИСТОРИЯ за=ИСТОРИЯ за Исуш и Мат Диана 

НЕВИДИМО МАСТИЛО на=на Дуло на Иса и Богиня Диана МаМа (Мария Магдалена) 

МОДЕРЕН СОУФТЕР от=от Братя от Иса и Мадара 

СКРИТ ТЕКСТ за=за Кан (Жреци) на Тати Кристос=за Кан (Жреци) на Тати Исус от Тракия 

НЕВИДИМО ПИСАНИЕ за=за Богиня Мад и Бог Иса 

СТИХОТВОРНА ФОРМА от/за=от/за Бог Иса от Трахия и Богиня Матара 

Ето и истината защо Богомилите са били ненавиждани от официалната християнска църква :

НЕНАВИЖДАНИ ЗАРАДИ=ЗАРАДИ Богиня Диана и Ежуа 

НЕНАВИЖДАНИ ЗАРАДИ=Богиня Мадара Диана и Ежуз 

Богомилите са НАЙ ЧИСТИ ХРИСТИЯНИ=Богомилите са ХРИСТИЯНИ на Диана и Исуш

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
image

Гоненията и изтезанията на Богомилите не са прекъсвали нито за миг и ден след злодейския акт на епохалния престъпник и Българо предател Борис I, извършил кървавия преврат в съучастие с византийците, които са предците на юдео – ционистите, и избил жреческия духовен интелектуален елит на Българите от рода Дуло до девето коляно с повече от 300 хиляди техни родственици, като продължава перменентния геноцид срещу рода и етноса на Исус и Мария Магдалена който започна с убийството на Българския Първожрец и Император на Свещената Българска империя – Флавий Анастасий I, убит при въоръжения преврат от неговия роднина и началник на имперската стража – Флавий Юстин, който в съучастие с византийците извършва преврат и завладява власта и поставят началото на разпада на Свещената Българска империя и началото на дълбоко скриваното първо византийско робство на България (518 – 681), с който злодейски акт и събития започва и съществуването за първи път на т. нар. "Византийска империя", която е военна хунта от изродени българо – юдейски династи от Дуло, завзели власта в България.
Най – важната задача на превратаджиите е да преследват до последно коляно праведните си родственици от рода Дуло и най – вече първосвещената златна династична жреческа линия, от която са законните наследници и владетели на Българския престол.
Този геноцид продължава и до днешно време и е в последния етап на многопрофилния перфиден пъклен план Калерги на българо – юдео – ционистките заговорници от изродените кланове на Дуло, срещу Българите за окончателното ни затриване.

От нашите документи знаете, че изчадието адово Борис I извършва преврата срещу законния Български Първожрец и Цар Константин Кирил Философ и неговата съпруга Първожрицата и Царица Мат Диана, кодирани и засекретени на високо конфиденциално ниво в херметичната сакрална Българска историография, иконография, фолклористика и съкровена етносна памет като братята Свети Свети Кирил и Методи и техните петима ученици, които са техните генетични деца и наследници и законови престолонаследници.  

–– справка в блога ни с парола "безистена и Кирил и Методий" и примерно статиите

"Съпрузите първожреци и царе на България Кирил и Методи (Мат Диана), които злодеят Борис I свали с преврат, живи Светии сред манифестиращите ямболци на 24 май 2017"
http://bezistena.blog.bg/history/2017/05/27/sypruzite-pyrvojreci-i-care-na-bylgariia-kiril-i-metodi-mat-.1548861?fbclid=IwAR0puoYrlUG4jk4zBlAo9ZTu2xh65krTdG1Ue4CNX1cRhBlsRydVQX88THc

"Превратът,който злодеят Борис I извърши срещу Първожреците и Цар и Царица на България и съпрузи Кирил и Мат Диана,злодейски акт прикрит като покръстване!"
http://bezistena.blog.bg/history/2017/05/29/prevratyt-koito-zlodeiat-boris-i-izvyrshi-sreshtu-pyrvojreci.1549134?fbclid=IwAR03fwrxZiyzseMokud6YEk-WjQO4ryjU9Bi9lGj1OHxHZ-KvtUDwbHsCjg

Срещу потомците на първожреците Кирил и съпругата му и техните чисти и праведни родственици от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена са били и досега са насочени гоненията и изтезанията – геноцидът, срещу Българите и това е документирано категорично в тези документи:

ГОНЕНИЯ И ИЗТЕЗАНИЯ срещу=срещу Гена на Изуз и Диана

ГЕНОЦИД срещу=срещу Гена на Иса и Диана

image

От нашия жречески род е и неизвестният автор на Черната книга от Кармартън.

Black Book of Carmarthen от=от Бълкарин Кан (Жрец) от Бок и Богиная Матара  

ЧЕРНА КНИГА за=ТШЕРНА КНИГА за=за Гена на Ешуа от Тракия 

Черната книга е съставена от Български жрец на Мария Магдалена и Исус, който е скрил в нея засекретена информация за свещената генеалогия на рода Дуло на Исус в Британия.

Град Кармартен е древно селище, построено през втората половина на 1 в от римляните край река Тави.
(времето когато Кан и Цар Авитохол/Павел предприема генно – инженерната си мисия в Европа и Британия и я присъединява към Свещената Българска империя)
Древното име на град Кармартен е Маридунум (лат.  Moridunum , в някои източници фигурира и като  в civitas (град) Demetarum.

Селището е обитавано от келтското племе Демети (лат. Demetae) 

Колко важна информация в няколко реда и няколко имена, пък за това древно селище и за книгата за Богомилите няма въобще страничка на Български във Википедията!
Защо ли?
Знаем защо, пък вече официалните документи не ни интересуват, имаме си вече нашата истинска история!
Ето я!

Moridunum=МАРИДУНУМ=Мария Мад=Ма (Майка) Диана Мария 

Demetarum=Диана Мат Мария 

Ето херметичния жречески индекс на келтското племе Демети (лат. Demetae), на което и да не знаехме името му в изконната Българска имперска провинция на Острова, знаем че е елитно тракийско племе, разселено по тези места от Българските му жреци от Дуло!  

Demetae=Демети=Диана Мат

Кармартен е в община Sir Gaerfyrddin,

Sir Gaerfyrddin=Шаре (Царе) Братя от Гена на Диана, 

image

чийто страшилищен герб се пъчи гордо с Българската сакрална Божествена хералдика на змейовете и драконите от рептилската колония на рода Дуло и

image

лъвовете от герба на Ямбол, които са трите новоепохални деца на Исус и Мария Магдалена – Света Синтия, Свети Павел и Свети Петър, родени в Ямбол съответно през 32 и 33 г. сл. Хр., който герб е и на господаря на Ямбол – Цар Шишман, управлявал България от Ямбол, и които Български хералдически сакралитети са разнесени от Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333), който е Павел – синът на Исус и Мария Магдалена, при неговите генно – инженерни мисии и културно – цивилизационни походи из цяла Европа и по целия свят с които присъединява всички племена към Свещената Българска империя (33 – 518), която 1000 години по – късно заговорниците срещу Българите фалшифицират като "Римска империя"!

– още инфо за герба на Ямбол в блога ни с парола на търсачката "безистена и герба на Ямбол" 

И сакралната етимология на река Тави:

ТАВИ=Диана Богиня=Богиня Диана – 

по името на Българската Богиня Диана, Чиито жреци са построили и двата големи могилни мегалитни зикуратни пирамидални светилищни комплекса край реката, видни на снимката:

image

––––––––––––––––––––––

"Според много експерти територията на България е специална заради редица фактори! 
Енергийните полета в страната ни са по-различни от, където и да е било по света. Точно за това движението на Богомилите се е зародило точно тук."

Абсолютно верни са тези констатации, като липсват най – важните Сътворенчески и пост – Сътворенчески истини и положения, и те са, че България и Тракия са същинският Сътворенчески Земен Рай и Обетованата Земя, от която Българските Богове Демиурзи започват построението и уреждането на Земята и света и живота, и раждат генетичните си деца, от които са Богомилите и от които сме и ние истинските феноменни Българи от рода Дуло, а всички други племена на Земята са стотиците тракийски племена от всички раси и цветове и са Божии генно – инженерни експериментални биопродукти на безфеноменни безкултурни човекоподобни синтетични биороботи – андроиди, с която пост – Сътворенческа тайна ни просветиха Боговете ни в статиите ни

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518?fbclid=IwAR3J5DMp1M8msoqePJnV2S-zQtay4Gjc_jYaSfO7hRh4MsL3sOxstHSVQ1k

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965?fbclid=IwAR33f9QCP7ia5qid1J2fVSQBREc_u6SlWsVV4y3A4i3ZeiAhdl3F3cXefC0

И още информация за Богомилите вижте в статиите ни в блога с парола на търсачката "безистена и Богомили" и конкретно в 

Петър Димков – вторият син на Петър Дънов и внук на Васил Левски, заедно с Ванга и Людмила Живкова разкриват тайната на Богомилите

http://bezistena.blog.bg/history/2018/06/22/petyr-dimkov-vtoriiat-sin-na-petyr-dynov-i-vnuk-na-vasil-lev.1613807
 
който е изпълнен с разсекретена документация за Богомилите и от който е пасажът :

Като била в Швеция, на Аксиния Джурова й казвали: "Елате, вземайте! Книгите не могат да отидат при вас, но тук има ксерокси, възползвайте се! И безплатно ще ви се даде... Ако трябва, и платете!"
Там се намирали много интересни сведения за Богомилите. 

За пореден път разкриваме кои са Богомилите:

БОГОМИЛИ от=от Богиня Ма (Майка) Ел (Змей) – 
херметичен конспиративен жречески титул и псевдоним на генетичните потомци на Българската Богиня Майка Диана, онаследен от най – древния животински календарен символ на Боговете Демиурзи : змейско – рептилската символика от 12 змийско –змейски синонима, преминала в сакрална херметична хералдика за Божия род Дуло, която символика династите от рода Дуло, които са аристократичната каста на всички човешки племена, пазят и тачат най – ревностно .

image
 
Познахте сакралната символика на тази Българска суровакница – жречески жезъл  кадуцей, изплетена с двете змии кобри, нали? 

ДВЕ ЗМИИ КОБРИ=Бокиня Мадара и Бог Иза

СУРОВАКНИЦА=СУРОВАКНИТСА=Бог Кристос=Бог Исус от Тракия  

СУРОВАКНИЦА=Кан (Жреци) и Царе на Бог Иса 

КАДУЦЕЙ=Кан (Жреци) на Диана и Иса 


БОГОМИЛИ=Г ИМБОЛ=Ган (Кан, Жреци) от Ямбол

Богомилите са феноменните жречески потомци на Исус и Мария Магдалена от техния рептилски род Дуло от първосвещения Божи град Олимп, който е Импол, който е Иампол, сиреч Ямбол

––––––––––––––––––––

––––––––––––––––––––

И сега внимание!

!!!!!!!!!!!!!!

Разсекретяваме и най – важната част на открития документ на Богомилите – прорицанието, като прорицание означава съобщение в код за Божиите планове:

"От сърцето на земята на Просветените, както са наричали богомилите, ще се зароди щастието на новия свят, след като тежката прокоба се вдигне (премине), и всички мъки и терзания на богоизбраните преминат!"

ПРОСВЕТЕНИ=Братя от Бог Иса

ЗЕМЯ НА ПРОСВЕТЕНИТЕ на=на Бог Исуз и Богиня Матара Диана

И ето какво прорицава в кода на Свещения шифър правият текст на съобщението, че "от сърцето на земята ще се зароди щастието на новия свят":

ЩАСТИЕ само от/с=само от/с Диана и Исуш

ЩАСТИЕ на НОВИЯ СВЯТ с=ЩАСТИЕ с Бог Иса и Богиня Диана

Това щастие на новия свят за Българите и за целия свят ще донесе подготвеният за тази цел Божи избранник, засекретен в израза "от сърцето на земята"

СЪРЦЕ НА ЗЕМЯТА=СЪРТСЕ НА ЗЕМЯТА=Сина на Исус и Матара Диана

Щастието за човеците на Земята, които сме Българите и крипто – Българите сред всички човешки племена, и които сме Духовният интелектуален творчески прогресивен елит на всички племена, както и техният изроден реакционен управленчески елит, ще донесе за всички нас Българите и другите човеци преминали изпита и атестацията на Съдния ден, и ще установи над цялата Земя Синът на Исус и Мария Магдалена, Който е 

Божият Син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на човечеството и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и трансепохален проект Българите и човешката цивилизация, отгледан, закален и селектиран при екстремален риалити режим през последните 2000 години в генеалогията на 100 поколения от Негови праведни Предци от Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си.

В многовековната злодейска дезинформационна пропаганда на заговорниците срещу Българите и в страховете на гузните съвести на черните души и падналите духове, кармично обременени от престъпленията срещу Българите и внушени на фанатично невежите религиозни хора, Спасителят е наречен с инкриминираното и натоварено с черноенергетично значение име Антихристос, което обесняват за невежите като "противник на Христос", и на което име декодерът на Свещения шифър веднага възстановява истинския сакрален генезис и значение:

АНТИХРИСТОС=СИН ТИ СО ТРХ=Сина на Диана и Иса от Трахия

Та каквито и тотални секретни обходни и явни настъпателни геноцидни мероприятия и войни с всякакви страшни човешки оръжия да провеждат заговорниците – кръстоносци и псевдо – Исусови анти – Български християни, срещу Българите, и колкото и да плюят анатема, и каквито ще кръстове да вирят и сричат опулени и вцепенени от ужас заклинания религиозните манипулатори и заблудени невежи бездуховници и душманите ни, срещу Антихристоса, срещу Божият син, срещу Спасителят – файдата им е никаква!

Антихристосът, Който е Божият Син, Човешкият Син – Спасителят на Българите и на човечеството, вече се роди и е сред нас в България в изпълнение на Божият неотменим план и скоро ще ни се Яви с Всемогъщите ни и Всесилни Богове и Светейшото им небесно войнство и ще установят заедно Божието Царство на Любовта, Братството и Мира на Земята – безалтернативно, безусловно, абсолютно тоталитарно и безприкословно за всички, които се покаят и пречистят катарзисно искрено и се поклонят и преклонят пред Боговете и законите им и пред Техните генетични святи и праведни потомци – Българите от Всемирното Бяло Братство и Сестринство!

За другите които не пожелаят Божия свят на Безсмъртието и Вечният живот в несънувани екстри и промоции и Божествени феноменни практики и чудеса (ще има ли такива?!) – без тях!

Тайната доктрина на мисията на Богомилите е, че Боговете ни ще спасят всички, защото всички сме актьори от транс – епохалната екстремална риалити Божия драматизация "Българите и човешката цивилизация" и ролите ни и на светии и на световни злодеи, са ни дадени от Тях, което в правния мир означава, че Исус и Богиня Диана ще дадат пълна амнистия на всички, като от него момент нататък всеки който посмее да върши зло върху другите моментално ще отива в пеща за браковата продукция!

Бъдете благословени, Българи феноменни генетични потомци на Боговете ни и на Богомилите, които са същите реални и рационални свръхествествени живи от плът и кръв и постоянно действащи Вси Светии, които са все наши генетични Предци и Родители, временно в Божието измерение в свръхестествен светейши режим, винаги плътно и постоянно до нас наши надзорници, защитници и Ангели хранители, и се просвещавайте и приготвяйте за тези прекрасни епични скорошни събития и процеси!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на  bezistena и Свети Кирил и Света Методия и техните светейши жертвени деца, от които са Богомилите, подпалили борческата революционна искра и прогресивен Ренесансов и Възрожденски пламък и огън на цяла Европа и на целия свят!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!






Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
16.12.2018 07:06
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Вижте и импресийния постинг за Б...
16.12.2018 20:11
Вижте и импресийния постинг за Богомилите в статията

"Описанието на Слава Севрюкова на богомилите"
http://stoyan80.blog/history/2018/12/15/opisanieto-na-slava-sevriukova-na-bogomilite.1638727#last_comment
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675526
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!