Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2017 10:41 - Знаете ли Хилъри Клинтън използва черен затворнически труд, докато съпругът й изтичал в Арканзас?
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 686 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Знаете ли Хилъри Клинтън използва черен затворнически труд, докато съпругът й изтичал в Арканзас?
    От: JD Heyes Дата: 20 Юни 2017 в: Култура & Society , текущи събития , Политика image

През цялата си политическа кариера Хилъри Клинтън , като президент си съпруг, въобразявах си шампион на малцинствата. Тъй като те са демократи , вие виждате, никой не го е грижа повече за малцинствата, отколкото те. По дяволите, Бил е дори по прякор "първия чернокож президент" и дори бе отличена като такива от Конгреса Черно Кавказ през 2008 г. (като "чест", че вероятно вбеси първо на страната на недвижими черен президент, Барак Обама).

Но както често се случва, реалността за Клинтън - и демократични политици като цяло - е много по-различно от свръх: Хилъри, със сигурност, не е шампион на малцинствата. И всъщност, в нейните собствени думи, тя може много добре да са по време на престоя си като първа дама на Арканзас експлоатирани черни затворници.

Освобождаването, от @JeanetteJing , активист за левите, които подкрепиха основната противник на Клинтън в президентската надпревара през миналата година, сенатор Бърни Сандърс, предизвиквала противоречия над важно одобрение за използване на свободен черен труд бившата първа дама - някои биха казали, напомнящ на робството.През последните седмици Twitter избухна (както често се случва) за освобождаването на две страници от 1996 книга на Клинтън ", това отнема Село", в която тя пише за лишените от свобода, които са работили в имението на губернатора Арканзас тя сподели, когато съпругът й след това е бил шеф държавен от 1979-1981 и 1983-1991.

"Когато се преместихме в, ми беше казано, че използването на затворнически труд в имението на губернатора е дългогодишна традиция, която държи намалят разходите", пише тя, добавяйки, че повечето от работниците са осъдени убийци. Тя каза, че става приятелски с "няколко от тях, афро-американски мъже в тридесетте си години, които вече са служили 12 до 18 години от присъдата си."

И въпреки, че тя е приятел с няколко, Клинтън все пак отбеляза: ". Ние в сила правила стриктно и изпратен обратно в затвора всеки затворник, който счупи правило" Въпреки, че тя не е специално обучение или образование в психиатрия, Клинтън все пак твърди, че мъжете вършеха не са "лоши коефициент на интелигентност или невъзможност да се приложи моралното мислене." по-скоро те вероятно са били просто "емоционални неграмотни".

Клинтън никога не обсъжда дали затворниците, които работят в имението бяха компенсирани по някакъв начин, макар и на 2016 статия, публикувана от Mother Jones съобщи, че "някои държави, включително Тексас, Арканзас, и Грузия, не плащат затворници изобщо."

Това подтикна Дзин да чуруликам: "Хилъри Клинтън е бил пряк участник в това, което @samswey правилно описан като съвременно робство."

В нея Томе, Клинтън се опита да замазвам реалността на черните мъже не са платени за да служи заможните бели жени. Въпреки това, тя изнесе реч през 1996 г. - същата година е публикувана книгата си - в подкрепа на акт на насилие на съпруга си много спорен (сред левицата) контрол на престъпността и правоприлагането на 1994 г., което критиците казват, рационализирани масово хвърляне в затвора, че непропорционално засегнати черни мъже и особено на младите чернокожи мъже. (СВЪРЗАНИ: Wing Nut: Хилъри СЕГА Твърдейки "съвсем малък" Операции с кампании Тръмп бяха от жизненоважно значение за "Руснаците" за да могат да се меси в изборите )

"Ние също така трябва да има организирани усилия срещу бандите", заяви Клинтън по време на речта си в Ню Хемпшир, според непокорни медии . "Те често са видовете деца, които се наричат супер хищници - без съвест, без съпричастност. Можем да говорим за това, защо те в крайна сметка по този начин, но на първо място, ние трябва да ги доведе до петата. "

Разбира се, Клинтън оттогава се извини за политически целесъобразно реч, която беше пълна с подстрекателски език. И тя също е казал, части от 1994 законодателство на съпруга й, са "грешка". Но това е Клинтън, нали? Тя е всичко за да бъде политически целесъобразно , което означава, че има нулево доверие и още по-малко почтеност.

Тя протегна ръка към черното общество през 2008 г. (когато тя загуби номинацията на Обама) и отново през 2016 г. (когато е загубил изборите за Тръмп). Но това, което тя не може да скрие, че тя го подкрепи законопроект престъпност на съпруга си, и по време на мандата му на присъдата несъответствието на чернокожите за крек притежание надмина този на прах притежание на кокаин, което по-често е престъпление, извършено от белите.

JD Heyes е старши писател за NaturalNews.com и NewsTarget.com, както и редактор на Националната Sentinel .

Източници:

DisobedientMedia.com

NewsTarget.com




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 40034841
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31043
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930